Mijn uitgangspunt is dat het afscheid respectvol is en recht doet aan het leven van de overledene. Voor de naasten kan het kracht en steun bieden om daarmee de draad van het leven weer te kunnen oppakken.

 

U bepaalt de wijze waarop een respectvolle en persoonlijke invulling wordt gegeven aan het afscheid van uw dierbare. Ik zal u daarbij informeren over mogelijkheden, u adviseren bij de keuzes die u moet maken en u ondersteunen bij de uitvoering. U kunt daarbij aangeven wat u zelf wilt doen en wat u aan mij wilt overlaten.

 

In de dagen voorafgaand aan de dag van de uitvaart moet er veel geregeld en besloten worden. Niet alles hoeft in de eerste uren gedaan te worden, veel belangrijker is om hiervoor de tijd te nemen. Sommige mogelijkheden moeten eerst rustig overwogen worden en beslissingen hebben de tijd nodig om verwerkt te worden. Indien nodig of gewenst kom ik dagelijks bij u langs en kan het afscheid steeds verder ingevuld worden.

 

Door naasten een actieve rol te laten spelen bij het afscheid kan ieder, op zijn of haar eigen manier en naar eigen behoefte, iets betekenen. Kinderen staan meestal onbevangen tegenover de dood en kunnen vaak op een ontwapenende wijze uiting geven aan hun gevoel. Door ze goed te informeren en bij het afscheid te betrekken kan juist een heleboel angst en onzekerheid voorkomen worden.

 

Omdat de begeleiding een proces is dat stap voor stap verloopt in deze dagen, is het prettig om elke dag met dezelfde persoon contact te hebben. Omdat ik een klein bedrijf ben kan ik u dit bijna altijd garanderen.

STIJL VAN WERKEN

MENU

CONTACT

Addio Uitvaartzorg

Oranjeboomlaan 21

8091 BZ Wezep

 

        038 376 41 23

        06 1260 1923

 

        info@addiouitvaartzorg.nl

 

CONTACT FORMULIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2006 - 2016 Addio Uitvaartzorg | alle rechten voorbehouden - webdesign door ZAINZ ontwerp