Mijn naam is Herma van Zalk en ik ben geboren op 17 november 1964. Omgaan met mensen en iets wezenlijks voor hen kunnen betekenen is voor mij altijd een belangrijke drijfveer geweest tijdens mijn loopbaan van ruim 20 jaar.

 

Bij het overlijden van dierbaren in mijn directe omgeving heb ik ervaren hoe belangrijk het is om op je eigen manier afscheid te kunnen nemen. Goed afscheid nemen is voor nabestaanden van wezenlijk belang in het verder leven na een ingrijpend verlies.

 

In september 2006 heb ik mijn bedrijf ‘Addio Uitvaartzorg’ gestart. Bij het begeleiden van uitvaarten heb ik ervaren dat iedereen het afscheid van een dierbare heel verschillend en juist op zijn of haar eigen manier beleeft. Het geeft mij voldoening wanneer ik nabestaanden kan ondersteunen bij de individuele behoeften in het afscheidsproces. En dat hoeft niet iets groots te zijn, het zit ‘m juist vaak in kleine dingen.

 

Ik ervaar het als een voorrecht om tijdens deze ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven, uw steun en toeverlaat te mogen zijn. Graag begeleid ik u om samen invulling geven aan het laatste afscheid, zodat deze een dierbare herinnering wordt, dat troost biedt en kracht geeft in uw verdere leven.

 

Herma van Zalk

Voorstellen

MENU

CONTACT

Addio Uitvaartzorg

Oranjeboomlaan 21

8091 BZ Wezep

 

        038 376 41 23

        06 1260 1923

 

        info@addiouitvaartzorg.nl

 

CONTACT FORMULIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© 2006 - 2016 Addio Uitvaartzorg | alle rechten voorbehouden - webdesign door ZAINZ ontwerp